Στηρίξτε την πρωτοβουλία μας

ΠΑΞΙΝΟΙ και ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ,

Επιτέλους ιδρύσαμε τη δική μας ναυτική εταιρία και μπορεί το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Μπορούμε να αποκτήσουμε το δικό μας καράβι F/Β κλειστού τύπου γρήγορο και ασφαλές και να βγούμε από την απομόνωση. Η σταθερή σύνδεση του νησιού μας με την υπόλοιπη Ελλάδα χειμώνα – καλοκαίρι θα επηρεάσει θετικά την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη των Παξών για τις επόμενες δεκαετίες γιατί δικαιούμαστε και εμείς:

– Να έχουμε καθημερινά δρομολόγια, τα οποία θα ανακοινώνονται έγκαιρα και θα υλοποιούνται έκτακτα δρομολόγια όταν απαιτείται όπως π.χ. για λόγους υγείας.

– Να μεταφέρονται εμπορεύματα και φορτηγά χωρίς καθυστέρηση συμβάλλοντας στη μείωση του κόστους διαβίωσης τουλάχιστον κατά ποσοστό 30%.

– Να εργάζονται κατά προτεραιότητα συνδημότες μας. Στο εγχείρημά μας προβήκαμε ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων νησιών (όπως π.χ. της Σκύρου), τα οποία έχουν προ ετών επιλύσει το πρόβλημα της θαλάσσιας συγκοινωνίας τους. Η οικονομικοτεχνική μελέτη που έχει εκπονηθεί επιβεβαιώνει τη βιωσιμότητα ενός τέτοιου πλοίου.

ΠΑΞΙΝΟΙ και ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ, μπορείτε από σήμερα να αποκτήσετε ο καθένας από μία(1) μετοχή αξίας εκατό (100) ευρώ μέχρι χίλιες(1000) μετοχές έως τέλη Σεπτεμβρίου 2016, παραλαμβάνοντας τις μετοχές από το Δ.Σ. προσκομίζοντας την απόδειξη της τράπεζας.

BIC: PIRBGRAA

IBAN NO. GR 96 0171 3810 0063 8113 7651 195

Η εταιρεία μας είναι άψογα οργανωμένη με απόλυτη διαφάνεια και έλεγχο από τους μετόχους της. Τα ιδρυτικά μέλη αλλά και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι φίλοι και γνωστοί σας.

Το καταστατικό μας είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα μας. Περιμένουμε την υποστήριξη όλων, προκειμένου όλοι μαζί να επιτύχουμε το στόχο μας και να αποδείξουμε πως αξίζουμε μια αξιοπρεπή ακτοπλοϊκή σύνδεση.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [162.00 B]